Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Metal Experience Fest Pre-Party | 22/09/2023, Rockcafé Lazaru's

Op 23 september staat het vijfde Metal Experience Fest gepland in Gebr. de Nobel en een dag ervoor doen we weer een opwarm feestje in het gezelligste Rockcafé van Leiden, Rockcafé Lazaru’s. Voor deze avond hebben wij drie bands geselecteerd te weten de melodische death metal band Epistulum, het eveneens uit Leiden afkomstige Goldwölff en het Utrechtse Grindpad besluit de avond met “Fun, violent thrash metal”.

Epistulum

Epistulum is een melodische death metal band uit Leiden ontstaan in 2018. De band bestaat uit leden met ervaring in bands als o.a. Disuse, Contorted Mind en Unseen Perception en bracht in 2018 een gelijknamige EP uit. In 2022 verscheen het debuutalbum ‘From the Dead Masses’ en daarmee wist de band de aandacht te trekken, getuige de optredens die volgeden. Epistulum is een band die zich live weet te onderscheiden met een energieke show en staat garant voor een feestje.

Goldwölff

Het Leidse Goldwölff is ontstaan in 2019 en herbergt muzikanten bekend uit de Leidse scene. Later dit jaar zal het debuut album verschijnen en wat we hier te horen krijgen laat zich het best omschrijven als “Goddamned Rock ’n Roll”. Heerlijke heavy rocksongs met een rauwe Motörhead vibe. Goldwölff heeft al tijdens verschillende optredens bewezen een sterke en energieke show te kunnen brengen. Voor een goede indruk bekijk en beluister je onderstaande promo video voor het nummer ‘Black Leather’.

Voeg je header hier toe

Grindpad

Het Utrechtse Grindpad is ontstaan in 2006 en een gevestigde naam in Nederlandse thrash metal scene. De band bracht inmiddels en viertal EP’s uit en in 2020 verscheen het debuutalbum ‘Violence’. Grindpad brengt lekkere rauwe thrash metal met een dosis humor en is voor ons de meest geschikte afsluiter denkbaar. Op 30 september brengt de band een nieuwe EP uit vinyl met de EP ‘Sharkbite!’ als bonus. Wellicht lichten de heren in Rock Café Lazaru’s alvast een tipje van de sluier op. Grindpad is in ieder geval een band om niet te missen.

Metal Experience Fest Pre-Party

Rockcafé Lazaru's

22 september 2023 vanaf 20:00

Nieuwe Beestenmarkt 32, Leiden

Toegang = Gratis

Kaarten voor Metal Experience Fest 5 koop je hier

Let op: Doordat zowel Sanctuary als Halcyon Way de geplande tour hebben gecanceld wordt de line-up gewijzigd. 

Metal Experience en Gebr. de Nobel werken hard aan een oplossing…