Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Headless Hunter vervangt Dissect op Metal Experience Fest 5

Tot onze spijt moeten wij meedelen dat death metal band Dissect het reünie optreden op Metal Experience Fest 5 heeft gecanceld. Dissect is zo’n 5 weken voor dat het festival los gaat in de Leidse gebr. de Nobel nog niet klaar en de reünie wordt tot nader order uitgesteld. Het goede nieuws is dat we in het Eindhovense Headless Hunter een waardige vervanger hebben gevonden.

Headless Hunter is een thrash metal band uit Eindhoven ontstaan in 2021. Na twee digitale singles eerder dit jaar verscheen het debuut album, ‘The Undertaker’, aanvankelijk ook digitaal. Uiteindelijk is het de eerste release van het nieuwe label Mosher Zero geworden, een label dat bestiert wordt door Heavy Kevy van Insanity Alert. Wat kan je verwachten? Headless Hunter is beïnvloed door de Bay Area Thrash scene uit de jaren 80, en toch heeft het album een fris, modern geluid. Brute vocalen, invloeden van punk met strakke breaks en groovende stukken zorgen dat er een lekkere crossover vibe ontstaat. Met een gezonde dosis humor en tomeloze energie wordt de Gebr. de Nobel omgetoverd in een grote moshpit. Wij kijken er naar uit! Benieuwd naar wat je te horen krijgt? Check de single ‘Hostile Takeover’.

Deze vijfde editie van het Metal Experience Fest brengt weer acht geweldige bands naar Leiden, houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates, koop jouw kaart en laat in het Facebook event weten dat je gaat!

Metal Experience Fest 5
Zaterdag 23 september vanaf 16:00 
Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8, Leiden
Kaarten bestel je hier!