Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Aftellen naar Metal Experience Fest 5 – Deel 8

Morgen, zaterdag 23 september, is het zover en gaan we los met Metal Experience 5. Vandaag stellen we nog snel de laatste band aan je voor: Headless Hunter.

Headless Hunter werd als laatste toegevoegd aan de line up door een afzegging, maar is zeker niet de minste van de acht bands op het festival. Headless Hunter is een thrash metal band uit Eindhoven ontstaan in 2021. Na twee digitale singles eerder dit jaar verscheen het debuut album, ‘The Undertaker’, aanvankelijk ook digitaal. Uiteindelijk is het de eerste release van het nieuwe label Mosher Zero geworden, een label dat bestiert wordt door Heavy Kevy van Insanity Alert. Wat kan je verwachten? Headless Hunter is beïnvloed door de Bay Area Thrash scene uit de jaren 80, en toch heeft het album een fris, modern geluid. Brute vocalen, invloeden van punk met strakke breaks en groovende stukken zorgen dat er een lekkere crossover vibe ontstaat. De band heeft in korte tijd al flink aan zieltjes gewonnen, mede door de sterke live optredens als bijvoorbeeld op Roosendaal Open Air. Headless Hunter brengt hun crossover thrash metal met een gezonde dosis humor en met de tomeloze energie wordt de Nobel omgetoverd in een grote moshpit. Wij kijken er naar uit! Benieuwd naar wat je te horen krijgt? Bekijk hier de video voor ‘Hostile Takeover’.

Deze vijfde editie van het Metal Experience Fest brengt weer acht geweldige bands naar Leiden, houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates, koop jouw kaart en laat in het Facebook event weten dat je gaat!

Metal Experience Fest 5
Zaterdag 23 september vanaf 16:00 
Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8, Leiden
Kaarten bestel je hier!