Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Aftellen naar Metal Experience Fest 5 – Deel 7

Met nog maar een paar dagen te gaan voor Metal Experience 5 tellen we af en stellen we nog snel een aantal bands aan je voor. Vandaag de beurt aan het Belgische After All.

Door de jaren heen heeft Metal Experience al flink wat Belgische bands geprogrammeerd op het jaarlijkse festival. Ook dit jaar hebben we met Bütcher, Cyclone en dus After All weer een stevige Belgische afvaardiging. Het uit Brugge afkomstige After All is ontstaan in 1990 en heeft met de gitaristen Christophe Depree (Channel Zero) en Dries Van Damme (Acid) nog twee gangmakers van het eerste uur in de gelederen. De band bracht inmiddels tien langspelers uit en houdt muzikaal het midden tussen heavy en thrash metal. Zanger Mike Slembrouck is voor een groot deel bepalend voor het geluid, de zanger van o.a. power metal band Iron Mask, heeft een geweldige strot en zoals onze recensent de conclusie al trok bij het laatste album ‘Eos’: “Het tiende album van After All is een treffer. Sterke en melodische thrash metal songs, veelal lekker up tempo. Knappe vocalen, die soms net iets rauwer hadden gemogen”. Wat verder opvalt is dat After All, behoudens een optreden begin dit jaar in de Little Devil Bar, eigenlijk te weinig in Nederland speelt. Gelukkig brengen wij hierin verandering en zijn we blij dat After All zaterdag 23 september de Leidse Nobel aandoet! Om alvast een beetje in de stemming te komen bekijk je onderstaande video voor het geweldige nummer ‘The Judas Kiss’ van het laatste album ‘Eos’.

Deze vijfde editie van het Metal Experience Fest brengt weer acht geweldige bands naar Leiden, houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates, koop jouw kaart en laat in het Facebook event weten dat je gaat!

Metal Experience Fest 5
Zaterdag 23 september vanaf 16:00 
Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8, Leiden
Kaarten bestel je hier!