Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Aftellen naar Metal Experience Fest 5 – Deel 5

Inmiddels is het aftellen naar Metal Experience Fest 5 definitief begonnen met nog minder dan twee weken te gaan, tijd om de bands uit te lichten. We gaan de reis door de line up door met Burning Witches.

Headliner voor Metal Experience Fest 5 is de Zwitserse heavy metal band Burning Witches. De vijf(wo)mans formatie is ontstaan in 2015 en bracht inmiddels vier albums uit. Voor het gelijknamige debuut album werd de band na de release via een klein label meteen gecontracteerd door het grote Nuclear Blast Records en de drie navolgende albums, ‘Hexenhammer’ (2018), ‘Dance with the Devil’ (2020) en ‘The Witch of the North’ (2021), verschenen via datzelfde label. Het laatste wapenfeit stamt uit mei dit jaar toen de band het sterke album ‘The Dark Tower’ uitbracht via het flink aan de weg timmerende Napalm Records. In Leiden treedt de band aan met de kersverse gitarist Courtney Cox, bekend van o.a. The Iron Maidens, die sinds augustus dit jaar een permanent lid werd. Het vijftal staat garant voor een energieke liveshow onder aanvoering van onze “eigen” Laura Guldemond die in 2019 toetrad tot de band. Wij kijken er naar uit, laat het beest maar los, en om alvast een beetje in de sfeer te komen bekijk je de live video voor het nummer ‘Unleash The Beast’…

Deze vijfde editie van het Metal Experience Fest brengt weer acht geweldige bands naar Leiden, houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates, koop jouw kaart en laat in het Facebook event weten dat je gaat!

Metal Experience Fest 5
Zaterdag 23 september vanaf 16:00 
Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8, Leiden
Kaarten bestel je hier!