Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Aftellen naar Metal Experience Fest 5 – Deel 4

Inmiddels is het aftellen naar Metal Experience Fest 5 definitief begonnen met nog maar twee weken te gaan, tijd om de bands uit te lichten. We gaan de reis door de line up door met Bütcher.

Het Belgische Bütcher hebben we weer een geweldige band staan op Metal Experience Fest 5. De blackened speed metal band uit Antwerpen stond al langer op het verlanglijstje van de organisatie, maar om uiteenlopende redenen tot op heden nog zonder succes. Daar komt 23 september dus eindelijk verandering in! Bütcher werd reeds in 2002 opgericht, verloor iets van haar heilige vuur in 2007, maar timmert sinds 2014 weer kei- en keihard aan de ‘highway to hell’! Het debuutalbum ‘Bestial Fükkin’ Warmachine’ verscheen in 2017 en diens opvolger ‘666 Goats Carry My Chariot’ in 2020 via het Franse Osmose Productions. Waar de Antwerpenaren echter werkelijk in excelleren zijn hun geweldige live optredens. Onder de bezielende leiding van frontman R Hellshrieker geeft Bütcher vol gas en word je getrakteerd op waanzinnig snelle songs als ‘45 RPM Metal’ en ‘Speed Metal Attakk’. Het kan niet anders dat dit een massieve slachtpartij in de Sleutelstad belooft te worden. Check hier een live video voor de kraker ’45 RPM Metal’ en je weet wat je te wachten staat in de pit!

Deze vijfde editie van het Metal Experience Fest brengt weer acht geweldige bands naar Leiden, houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates, koop jouw kaart en laat in het Facebook event weten dat je gaat!

Metal Experience Fest 5
Zaterdag 23 september vanaf 16:00 
Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8, Leiden
Kaarten bestel je hier!