Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Aftellen naar Metal Experience Fest 5 – Deel 3

Inmiddels is het aftellen naar Metal Experience Fest 5 definitief begonnen met nog minder dan drie weken te gaan, tijd om de bands uit te lichten. We gaan de reis door de line up door met Fearwell.

Metal Experience Fest geeft graag regionaal talent een kans en dit jaar zijn de organisatoren er weer in geslaagd een Leidse band met potentie te programmeren. We werden namelijk verrast door de prestaties van Fearwell. Deze band is ontstaan in 2020 en herbergt muzikanten die al bekend zijn uit andere Leidse projecten. In 2022 bracht de band het debuutalbum ‘Well of Fear’ uit en gooide daarmee hoge ogen. De band brengt melodische death metal met opmerkelijke duo zang, goed verzorgd twin gitaarspel dit aangevuld met melodische keys. Inmiddels treedt de band met regelmaat op in het binnen -en buitenland en dit resulteert in een sterk ogende show. Ook benieuwd naar Fearwell? Bekijk hier de live video voor ‘Philosopher’s Mind’ eerder dit jaar geschoten in de Haagse Musicon…

Deze vijfde editie van het Metal Experience Fest brengt weer acht geweldige bands naar Leiden, houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates, koop jouw kaart en laat in het Facebook event weten dat je gaat!

Metal Experience Fest 5
Zaterdag 23 september vanaf 16:00 
Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8, Leiden
Kaarten bestel je hier!