Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Aftellen naar Metal Experience Fest 5 – Deel 2

Inmiddels is het aftellen naar Metal Experience Fest 5 definitief begonnen met nog minder dan vier weken te gaan, tijd om de bands uit te lichten. We gaan de reis door de line up door met Bodyfarm.

Wie er in 2019 bij was zal dit zich zeker nog goed herinneren. De geweldige show van Bodyfarm ter nagedachtenis aan medeoprichter Thomas Wouters die dat jaar veel te jong overleed. De beelden van Thomas op het grote scherm op het podium gaven iets extra’s en zorgden voor een lach, een traan en kippenvel momenten. Remco Kreft (Graceless, Soulburn) verving Thomas tijdelijk en de show werd een ongekend succes.

Anno 2023 ziet de wereld er voor Bodyfarm volledig anders uit. Zo verscheen begin februari het vijfde album ‘Ultimate Abomination’, met nieuwe zanger / bassist Ralph de Boer. Het album krijgt lovende kritieken en dit jaar stond de band zelfs op de prestigieuze ‘70.000 Tons Of Metal Cruise’. Wij zijn bijzonder blij dat Bodyfarm weer terug is in de Nobel en kijken uit naar het optreden van de band op Metal Experience Fest 5. Om alvast een beetje in de sfeer te komen kijk je hier naar de geweldige video voor het nummer ‘The Swamp’ van het laatste album.

Deze vijfde editie van het Metal Experience Fest brengt weer acht geweldige bands naar Leiden, houd onze Facebook pagina in de gaten voor updates, koop jouw kaart en laat in het Facebook event weten dat je gaat!

Metal Experience Fest 5
Zaterdag 23 september vanaf 16:00 
Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8, Leiden
Kaarten bestel je hier!