Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vervangende bands voor Dynamo Metalfest 2021.

Persbericht:

We ontvangen positieve berichten van onze buitenlandse collega’s als Bloodstock in Engeland en Alcatraz in België. Zij kunnen in Augustus op volle capaciteit, zonder maatregelen binnen de hekken van het terrein, een festival draaien. Met dit in ons achterhoofd kijken we uit naar Dynamo Metalfest, samen bier drinken, de moshpit in en headbangen op vette bands!

Zoals we al eerder voorzichtig op onze socials hebben aangegeven, zijn er een aantal bands die helaas deze zomer door verschillende redenen niet naar Europa kunnen komen. We hebben ons best gedaan om waardige vervangers te zoeken om in te stappen:

Decapitated vervangt The Black Dahlia Murder.

Het Poolse gezelschap weet normaal vakkundig een zaal behoorlijk plat te spelen. Daarom hebben we ze uitgenodigd om dit op Dynamo Metalfest te demonstreren. Creatieve death metal noemen ze het zelf. En niet ten onrechte, want het zit vol met allerlei invloeden en klinkt absoluut vet!

Orange Goblin vervangt Clutch.

Getuige de eerdere show op Dynamo Metalfest in 2015, weet de band als geen ander, lome stoners tot vuige hellraisers te bekeren. Ooit begonnen als onvervalste stoner-doom band, is Orange Goblin in de loop der jaren muzikaal verschoven naar een mix van robuuste heavy 70’s rock en New Wave of British Heavy Metal. Onder het motto ‘Orange Fuckin’ Goblin Baby’ zal het vierkoppige groove-monster het publiek op Dynamo Metalfest ongetwijfeld tot grote hoogte opzwepen.

Graceless vervangt Rings Of Saturn.

Graceless is pure old school Death Metal uit ons eigen land. De Leidse formatie maakt momenteel grote sprongen. Graceless startten met het overdonderde debuutalbum ‘Shadowlands’. In 2020 brachten ze opvolger ‘Where Vultures Know Your Name’ uit, wederom een ijzersterke death metal plaat. De band speelde in 2020 al op onze DMF-onlinestream, maar we hebben de heren graag terug!

Sacred Reich zal ook niet komen, daar zijn we op dit moment nog een vervanger voor aan het zoeken. Zodra we meer weten, maken we dat bekend.

De headliners hebben ons laten weten dat ze nog steeds zullen komen, zoals het er nu voor staat. En bij de Europese acts is er ook geen aanleiding om te denken dat ze niet kunnen komen. Zelfs voor de speciale Bay Area Interthrashional show zijn er op dit moment geen beren op de weg, alhoewel er wel een beetje geschoven zal moeten worden met muzikanten die ook met hun band op Dynamo Metalfest zouden staan.

Tickets
Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.

VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021.

Mocht je echt niet kunnen dan kun je via Ticketmaster een voucher of restitutie aanvragen voor een reeds gekocht 2020 ticket. Uiteraard kun je ook het bedrag voor je ticket doneren. Zijn we super blij mee en helpt ons de corona crisis door te komen.

Koop jouw ticket hier

Dynamo Metalfest

Zaterdag & zonda9 21 & 22 augustus

IJsbaan, Eindhoven