Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Schizophrenia laatste naam voor Metal Experience Fest 4

Tot ons genoegen kunnen wij nog een laatste band bekend maken voor Metal Experience Fest 4. De Belgische thrash/death metal band Schizophrenia komt naar de Leidse Gebr. de Nobel en daar zijn we bijzonder blij mee. Schizophrenia doet deze dag twee Nederlandse optredens en zal later op de avond het podium bestormen. Je moet deze aanvulling dan ook zien als toetje of als kers op de taart.

Het Antwerpse Schizophrenia is ontstaan in 2016 en in 2020 was er het eerste teken van leven met de EP ‘Voices’ waarop deze jonge band (de bandleden zijn in het eind van hun twintiger jaren) liet horen waar zij toe in staat zijn. Eerder dit jaar verscheen met  ‘Recollections of the Insane’ het debuutalbum, een heerlijk thrash / death-metal album dat 40 minuten lang je trommelvliezen laat klapperen! Schizophrenia zal de Leidse Gebr. de Nobel deze avond nog één keer op z’n kop zetten!

Al eerder hebben we de namen Release The River, Black Rabbit, Rebelstar, Martyr en DeadHead bekend gemaakt en met Schizophrenia is de line up voor deze Heavyweight Light Edition compleet:

Dead Head

Martyr

Schizophrenia 

Rebelstar

Black Rabbit

Release The River

+ metal café met dj’s en extra verrassingen!

Deur open: 15:00

Ticket voorverkoop: 15,00 (incl. servicekosten)
Ticket vanaf aanvang festival: 17,50 (incl. servicekosten)
Nb. Wij hebben alleen online kaartverkoop dus er zijn geen fysieke tickets te koop aan de deur.

Metal Experience Fest 5 met Sanctuary, Halcyon Way e.a.
Kaartkopers die al een ticket hadden voor de large-editie behouden hun ticket voor de volgende editie op 23 september 2023 met o.a. Sanctuary, Halcyon Way en meer! Tickets voor de editie met Sanctuary zijn helaas niet geldig voor deze ’22-editie! De kaarten voor 3-9-22 zijn vanaf nu online te koop. 

Excuses voor het ongemak.

Metal Experience Fest 4 – The Heavyweight Light Edition
Zaterdag 3 september vanaf 15:00 
Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8, Leiden
Kaarten bestel je hier!