Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Rockcafé Lazaru's tijdens Leiden Ontzet drie dagen live!

Dit jaar vieren we het jubileum van Leidens Ontzet met 450 Jaar 3 October. De Leidse 3 October Vereniging heeft een speciale missie: 3 oktober van en voor iedereen! Rockcafé Lazaru’s ondersteunt de missie met drie dagen rock, punk en metal in de uiteenlopende sub genres zodat er voor iedereen wat te genieten is. Met maar liefst 13 bands, waarvan acht lokale bands, starten we op dinsdag 1 oktober in de buitentent met de Leidse rockers Staircase, met namen als The Peterlees, het altijd boeiende Rosie en de thrashers van Overruled uit Hoogeveen staat er een mooi en gevarieerd programma. Lees verder onder het geweldige artwork in het thema van haring en wittebrood en een maag vol peen en ui! 

Dinsdag 1 oktober

Staircase

Staircase opent de driedaagse en brengt ons lekkere rauwe rock en komt net als de meeste bands vandaag uit Leiden, onlangs maakte de band er nog een geweldig feest van in het Café, dus kom op tijd

Ken & Mary

Ken & Mary brengt een portie noise rock en komt eveneens uit Leiden. Op de debuutplaat vind je meeslepende rocksongs, zeker checken deze band

Downtown District

Downtown District is geen onbekende in Lazaru’s. de band brengt aanstekelijke punkrock en blijft kwalitatief groeien. In voor een feestje zijn ze altijd!

Rocket Fuel

Rocket Fuel brengt thrashy riffs, 90ties punkrock energy en stuiterende metal grooves, het is allemaal net wat rauwer en gelikt en staat als een huis. Aanrader!

The Peterlees

The Peterlees houden de vibe vast met hun up-tempo punk / punkrock. Als dat niet feesten wordt voor het podium met een goede pogo….

Woensdag 2 oktober

Baaf

Baaf brengt ons dromerige indie rock met punchy baslijnen en trippy gitaren. De aanstekelijke mix van shoegaze en postpunk balanceert tussen opbeurend en onheilspellend. Geweldig om de woensdagavond mee te starten.

Giant Tyrant

Giant Tyrant is weer terug in Lazaru’s. Goed nieuws, dit power rock trio speelde het dak er af in het café en daarmee reden genoeg om terug te halen.

Rosie

Het Haagse Rosie is altijd leuk en vermakelijk met rockende songs op de leest van AC/DC / Rose Tattoo, aanstekelijk en catchy en gewoon een lekkere afsluiter op de woensdagavond.

Donderdag 3 oktober

Dannazione

Dannazione? Wat kunnen we hier verwachten, geen hond die het weet en wij ook niet. Italiaans en energiek zijn de sleutel woorden, verder kom je zelf maar kijken om te kijken wat er hier gaat gebeuren...

Arluna

Arluna is een Nederlandse symfonische metalband bestaande uit vijf creatieve muzikanten. Hun muziek is in vier woorden samen te vatten: symfonisch, melodieus, pakkend en krachtig.

Betonblok

Betonblok laat zich omschrijven als Maas en Waalse thrashpunkachtige herrie. Verwacht punk en thrash, Nederlandstalig en met een flinke dosis humor. Ga maar los!

Acid Attack

Acid Attack is een traditionele heavy metal band uit Gouda. Verwacht lekkere up-tempo ritmes, knap gitaar -en solowerk en krachtige vocalen.

Overruled

Overruled is een thrash metal gezelschap uit Hoogeveen. De band bestaat al sinds 2012 en heeft toch slechts een EP en de debuutplaat ‘Hybris’ in de tas. Sterke thrash metal songs, goed voor een mooie pit. Laat je zien bij deze band, ze komen niet voor uit Drenthe godverdomme!