Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Rockcafé Lazaru’s gaat weer live!

Het was wat onrustig, het leek wat rommelig, maar na de troonwisseling in het gezelligste Rockcafé van Leiden zijn we weer klaar voor livemuziek in Lazaru’s. Op vrijdag 15 maart presenteren we met de Leidse metal band Phrasing en de Haagse thrashers van Defazer de eerste twee bands. Bereid je voor op een avondje headbangen in de moshpit met twee geweldige bands.

Phrasing

Het Leidse Phrasing is oorspronkelijk ontstaan als coverband maar trok in 2018 de stoute schoenen aan en ging aan de slag met eigen werk. Inmiddels heeft Phrasing zich ontwikkelt tot een energieke hardrock / metal band met zware riffs en melodieuze hooks. Door de gevarieerde muzikale achtergronden is hun sound opgebouwd uit funky baslijnen, technische metal drums, onderscheidende riffs en dit alles bekroond door female vocals met attitude. Om een goed idee te krijgen wat dit viertal brengt zijn video’s te beluisteren voor de nummers ‘Controlling Chaos’ en ‘Throw You Out’, maar beter spring je vrijdag 15 maart uit je luie stoel en kom je naar Rockcafé Lazaru’s.

Defazer

De Haagse thrash metal band Defazer zal geen onbekende naam meer zijn in de Leidse regio. De band speelde al eerder op het Metal Experience Fest, bracht in 2017 een eerste EP genaamd ‘Order Out of Chaos’ uit en in 2020 verscheen het goed ontvangen debuutalbum ‘Burning Horizon’ met sterke thrash granaten als ‘Behind The Shadows’ en ‘Burning Horizon’. Onder het motto “Thrash metal will never die.” Brengt de band thrash geïnspireerd door bands als Megadeth, Exodus, Testament, Slayer, Anthrax en Metallica. De afgelopen periode is het wat rustig geweest rond Defazer, wel waren er leuke shows zoals met Agent Steel in Musicon, en speelde de band in België en Duitsland, maar laten we het maar eerlijk zeggen: We missen Defazer in Leiden. 15 maart komen frontman William en zijn kompanen naar Rockcafé Lazaru’s voor een avondje headbangen in de moshpit!