Prognosis verplaatst naar 15 & 16 april 2022

Het is al een tijdje stil rondom Prognosis. We hebben achter de schermen hard gewerkt om jullie een update te geven. Het komt misschien niet als een verrassing, maar helaas moeten we bevestigen dat Prognose 2021 wordt uitgesteld.
Het goede nieuws is dat we een aantal bands uit de line-up van 2021 hebben kunnen meenemen naar 15 en 16 april 2022. We zijn verheugd aan te kondigen dat de volgende bands al hebben bevestigd dat ze zullen optreden op het festival wanneer we terugkeren in april 2022:

Katatonia – ‘By request’ set
Haken – ‘Vector/Virus’ set
Enslaved – ‘Hearth Of The Norse Rhymes’ set
Long Distance Calling
The Ocean
Cellar Darling

We voelen ons zeer vereerd dat Katatonia, Haken en Enslaved speciale sets zullen spelen die alleen op ons festival zullen worden gespeeld en daarom uniek zijn. Katatonia zal een setlist samenstellen die bestaat uit nummers waar de fans om vragen, Haken zal de albums ‘Vector’ en ‘Virus’ achter elkaar afspelen en ook echt uitzonderlijk is de ‘Hearth Of The Norse Rhymes’ set door Enslaved.

Gekochte tickets blijven geldig, en we willen je vragen om die tickets vast te houden tot de volgende editie. Mocht je echt niet kunnen of willen wachten, dan kun je de tickets ook inwisselen voor een tegoedbon. Je kunt hem dan gebruiken voor alle Loud Noise shows en festivals. Wil je je ticket inwisselen voor een voucher, dan kan dat op de Ticketmaster website (in je Ticketmaster account).
Bedankt allemaal voor de steun tot nu toe. Wees veilig, en we komen terug met updates zodra we ze hebben.

Aldus het Loud Noise team….