Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Nieuwe namen Das Oktober Metalfest

Persbericht:

Liebe Freunden,

We kunnen weer nieuwe namen aankondigen voor het mooiste feest in oktober:

Skroetbalg

De mannen van Skroetbalg (Drents voor ‘opschepper’ of ‘pocherd’) bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto’s, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.

Mambo Kurt

Rainer Limpinsel uit Bochum oftewel de legendarische heimorgel koning Mambo Kurt geniet inmiddels een cultstatus. Hij komt ons zijn eigenzinnige covers brengen. Mambo Kurt is de enige muzikant die “Slayer” speelt na “Abba”.

Thrash Attack

Een volle skullpul bier in je hand en luidkeels meebrullen met thrash klassiekers! Dat klinkt als muziek in de oren. Thrash Attack speelt thrash metal covers uit de 80’s en 90’s. Denk aan Sepultura, Slayer, Sacred Reich, Metallica, Fear Factory, Testament, Death, Exodus, Megadeth, Nuclear Assault en nog veel meer.

Heavy Hoempa

Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!
Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC en altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Das Oktober Metalfest

Zaterdag, 01-10-2022 vanaf 14:00

Klokgebouw, Eindhoven