Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Motörhead legende Phil Campbell bevestigd voor Pitfest 2023

Persbericht:

Pitfest kondigt elke eerste van de maand een aantal bands aan voor de editie van 2023. Vandaag werd bekend dat Motörhead legende Phil Campbell met zijn Bastard Sons een exclusieve Nederlandse festivalshow zal gaan spelen op het Drentse festival. In 2020, vijf jaar na het overlijden van Motörhead’s frontman Lemmy, besloot Phil Campbell om de nalatenschap in ere te houden. Samen met The Bastard Sons brengt ie een volle Motörhead set naar Pitfest.

Daarnaast werden de Australische thrashers Harlott en de Nederlandse hardcoreband Lies! aangekondigd. Harlott stond in een eerder stadium al op de poster voor de vijfde editie, maar vanwege de coronapandemie moest de band deze aan zich voorbij laten gaan. Lies! stond wél op de vijfde editie, maar ook daar gooide corona roet in het eten. Eén van de bandleden moest op het laatste moment verstek laten gaan, waardoor de band hun setlist moest beperken tot 4 nummers. Voor 2023 gaan ze dan ook in de herkansing.

Na de eerder bekend gemaakte namen als Mayhem, Messiah, Midnight, Grave en Skroetbalg brengt dit het totaal nu op 8 aangekondigde bands. In totaal zullen meer dan 40 bands volgend jaar naar Emmen komen, van 30 juni tot en met 2 juli 2023. Voor nieuws en info kijk je op de website van Pitfest: https://pitfest.nl/