Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Megadeth headliner Dynamo Metalfest

Persbericht:

Eerder konden we met Biohazard al een tipje van de sluier oplichten, maar nu kunnen we 15 nieuwe namen aankondigen en dat zijn zeker niet de minste. Het legendarische Megadeth is één van de headliners van het festival! Verder zijn Trivium, Killswitch Engage, Sepultura, Obituary, Shadow Of Intent, Gatecreeper, Unto Others, Brand Of Sacrifice, Drain, Frozen Soul, Cobra The Impaler, Extinction AD, Enemy Inside en Changing Tides allemaal bevestigd!

Dit is natuurlijk al een heel vet lijstje, maar het mooie is dat daar binnenkort nog een paar nieuwe namen bij komen, waaronder nog de andere headliner. We zien jullie graag zaterdag 19 + zondag 20 augustus 2023 in Eindhoven!
Like onze socials zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Tickets

Weekend tickets: Weekend tickets zijn vanaf nu in de voorverkoop. Tot 1 januari kost een ticket slechts 79 euro, vanaf 1 januari zijn de tickets 89 euro, dus doe er je voordeel mee!

VIP ticket

Na het succes van vorig jaar, hebben we ons VIP-package verder uitgebreid: er komt een tweede VIP-deck bij. Daarnaast zijn er voor VIP’s een eigen toilet, een eigen bar en een eigen ingang én een exclusief polsbandje voor de verzameling! VIP-tickets zijn tot 1 januari 129 euro, vanaf 1 januari 139 euro

Dynamo Metalfest 2023

IJssportcentrum Eindhoven

Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven

19 + 20 augustus 2023