Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Line-up voor Graveland Festival 2024 compleet

Persbericht:

Het moment waar jullie allemaal op hebben gewacht is eindelijk aangebroken. Met veel plezier kondigen we de laatste vijf bands aan die het Graveland Festival 2024 zullen spelen. Bereid je voor op een intense en hartstochtelijk sfeervolle ervaring met Wake, Deathless Void, Xoth, Overruled en Darvaza.

De rauwe energie van Wake, de eindeloze afgrond van Deathless Void, de kosmische odyssee van Xoth, de thrash metal aanval van Overruled en het zwartgeblakerde spook van Darvaza staan ​​klaar om je mee te nemen op een donkere, duizelingwekkende reis. Dit festival is niet zomaar een bijeenkomst, het is een viering van de diversiteit en macht binnen de heavy metal-gemeenschap.

Zet 24 en 25 mei 2024 in je agenda. Bereid je voor op de meest pretentieloze en authentieke heavy metal-ervaring en omarm de verwachting die zich opbouwt. Laten we samenkomen als één en de geest van heavy metal eren.

Eerder pakte de organisatie van Graveland al uit met namen als Carcass, Tiamat, Necrophobic, Tsjuder, DOOL en Wolves in the Throne Room en weet hiermee een fijne en gevarieerde line-up neer te zetten. Het volledige programma vind je hier. Kaarten koop je hier.

Graveland Festival
24 & 25 mei 2024
Wijsterseweg, Hoogeveen