Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Kreator nieuwe headliner voor Dynamo Metalfest 2021.

Persbericht:

“it’s time to raise the flag of…” Kreator! De Duitse thrash pioniers komen naar Dynamo Metalfest en vervangen daarmee Amon Amarth. Amon Amarth moest wegens omstandigheden meerdere zomerfestivals annuleren, waaronder Dynamo Metalfest. Gelukkig was Kreator bereid om op die plaats in te stappen en is daarmee de headliner van de zondag.

Al sinds 1982 trakteert de Teutoonse thrash metal band ons op het bekende recept van snelheid, agressie en aanstekelijke refreinen. Frontman van het eerste uur Mille klinkt nog steeds als een valse Duitse herder en weet het publiek altijd in beweging te krijgen. Thrashen, moshen, headbangen, het mag allemaal op de heerlijke, venijnige klassiekers die deze thrashgigant rijk is. Zet je maar schrap voor een strakke set vol oud en nieuw materiaal.

Tickets
Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.

VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021.

Mocht je echt niet kunnen dan kun je via Ticketmaster een voucher of restitutie aanvragen voor een reeds gekocht 2020 ticket. Uiteraard kun je ook het bedrag voor je ticket doneren. Zijn we super blij mee en helpt ons de corona crisis door te komen.

Koop jouw ticket hier

Dynamo Metalfest

Zaterdag & zonda9 21 & 22 augustus

IJsbaan, Eindhoven