Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Graspop Metal Meeting update!

Persbericht:

Beste GMM-fans

We missen jullie… we missen jullie enorm! Het is hier akelig stil op de heilige gronden in Dessel. Normaal mochten we jullie nu ontvangen voor de metalen hoogmis van het jaar. Jammer genoeg moesten we de editie van Graspop Metal Meeting voor een tweede keer uitstellen maar we stellen de veiligheid van onze bezoekers, crew en artiesten steeds voorop.

Met het hele GMM-team hoopten we jullie deze zomer te kunnen laten genieten van de GMM-sfeer maar helaas kunnen we geen waardig alternatief voor GMM aanbieden. We rekenen hiervoor op jullie begrip.

MAAR niet getreurd! GMM komt beter en sterker dan ooit terug in 2022. Jullie loyaliteit en steun in deze donkere dagen is voor ons de drijfveer om te blijven doorgaan. We komen hier samen doorheen en we hopen dan ook jullie allemaal terug te zien in 2022 om samen de 25e editie van Graspop Metal Meeting te vieren van 16 t.e.m.19 juni 2022.

Achter de schermen werken we hard aan de line-up voor GMM 2022. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk bands van de GMM 2021 line-up over te zetten naar de editie van 2022. We hebben ook enkele nieuwe kleppers voor jullie in petto! De volledige affiche voor GMM 2022 volgt snel. Het beloofd een top editie te worden! Eerder kondigden we al drie headliners aan voor GMM 2022:
Iron Maiden (donderdag 16 juni 2022);
Judas Priest (zaterdag 18 juni 2022);
Aerosmith (zondag 19 juni 2022).

GMM verhuist!

Jawel, je leest het goed. GMM verhuist voor de volgende editie maar geen paniek, we blijven in Dessel!

Het laatste jaar hebben we extra tijd gekregen om het GMM-terrein te optimaliseren. In 2022 zal “Camping Boneyard” het nieuwe festivalterrein worden. Dit brengt natuurlijk verschillende verbeteringen met zich mee: betere parkings (dichter bij de campings), beter sanitair, nieuwe en verbeterde locaties voor de verschillende campings, … Meer info volgt snel.

GMM 2022 tickets

Wie al een ticket voor GMM 2020 OF 2021 had, zal vanaf 1 september 2021 een e-mail van Ticketmaster ontvangen met meer informatie. De verkoop van GMM 2022 start later dit jaar.

GMM 2021 Merchandise

Omdat je dit jaar je favoriete merchandise niet op de heilige gronden in Dessel kan kopen, brengen we de merchandise-shop nogmaals tot bij jullie. Klik HIER om naar de GMM pop-up shop te gaan en koop je mondmaskers, T-shirts, girlie T-shirts, zip hoodies en accessoires. Nieuw dit jaar: ontvang één gratis GMM 2021 festivalbandje per gekocht T-shirt of hoodie!