Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Foxy Venus + DJ Buerr | Lazaru’s Live, zaterdag 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni brengt Rockcafé Lazaru’s een avondje live muziek met een thema. Op deze avond presenteren wij een Glamnight en voor die gelegenheid hebben we het Tilburgse Foxy Venus ingevlogen. De avond wordt compleet gemaakt door de medewerking van DJ Buerr. Wij zeggen: Toupeer die haardos, trek je spandex aan en zing mee met de glamrock krakers van de jaren ’80s…

Foxy Venus is een band uit Tilburg die langzaam de aandacht begint op te eisen. De band speelt, behalve eigen muziek, onder andere covers van Def Leppard en WASP.  Foxy Venus brengt muziek veel passie en steekt de glamrock van de jare ’80s in een hedendaags jasje! Geïnspireerd door onder anderen Mötley Crüe, Def Leppard en Ratt, schuwen zij ook de meezingers van bijvoorbeeld WASP niet. Zin in een ongecompliceerd avondje in het altijd mooie Leijuh en lekker meebrullen met nummers als ‘I Wanna Be Somebody’ dan is Rockcafé Lazaru’s op zaterdag 1 juni “The place to be”.

De rest van de avond blijven we in stijl! We hebben DJ Buerr op zijn verjaardag voor een avond gekaapt en hij brengt jou de fijnste Glamrock en Hair Metal nummers op zijn eigen eigenzinnige wijze zodat we tot in de late uurtjes kunnen genieten van die nostalgische jaren ’80 muziek onder het genot van een drankje!