Exhorder komt naar Dynamo Eindhoven

Exhorder komt op 26 september naar Dynamo Eindhoven en brengt Evil Invaders, Gama Bomb en Chronosphere mee!

Exhorder was eind jaren tachtig/begin jaren negentig een regelrechte sensatie en stond met zijn mix van thrash, hardcore en zware, slepende ritmes mee aan de wieg van de groovy thrash metal die met o.a. Pantera en Machine Head succesvol zou worden. Met de twee albums, ‘Slaughter In The Vatican’ en ‘The Law’, maakte de band uit New Orleans, Louisiana torenhoge beloftes die helaas nooit ingelost konden worden. Exhorder gooide een paar jaar later, door druk en interne problemen, de handdoek in de ring. Nu, zoveel jaren later, is het tijd voor de definitieve herkansing en is het vijftal van plan deze niet te vergooien, getuige het sterke comeback album ‘Mourn The Southern Skies’ (2019). Voorzien van een moderne toets, laat het album horen dat Exhorder muzikaal nog steeds zijn mannetje staat.

Evil Invaders
De Belgen keren terug naar Dynamo Eindhoven! In amper een paar jaar tijd is Evil Invaders erin geslaagd door te stoten tot de Europese top van de speed en thrash metal. Energieke songs, catchy melodieën, flitsende solo’s en hoge uithalen van frontman Joe waar zelf Rob Halford zijn leren petje voor af zou zetten. In 2015 bracht de band haar eerste full length album ‘Pulses Of Pleasure’ via Napalm records uit en zette daarmee de Belgische speed en thrash metal nog prominenter op de kaart. Het vierkoppige monster heeft een stevige live reputatie en vanavond mogen we daar weer met volle teugen van genieten.

Gama Bomb
De thrash metal van Gama Bomb is gevormd door een streng dieet van horrorfilms, stripboeken en videogames. De band brak in 2005 door met hun EP ‘Survival Of The Fastest’ en heeft met de nieuwe full length ‘Sea Savage’ wederom een dijk van een plaat afgeleverd. Op ‘Sea Savage’ horen we naast de thrash metal die we van de heren gewend zijn, ook een sterke knipoog naar klassieke helden als: Iron Maiden, Judas Priest en Accept. De Noord-Ierse razernij genaamd Gama Bomb is helemaal klaar om zijn thrash bommen op Eindhoven te lozen!

Chronosphere
Chronosphere is de perfecte opener voor deze avond! Deze Grieken staan garant voor een stevige pot thrash metal waar het enthousiasme vanaf spat! In 2019 stond de band nog op de planken in de Effenaar als onderdeel van de ‘Killfest Tour’ en dat smaakte absoluut naar meer. Chronosphere heeft zijn tijd in 2020 goed benut door een nieuwe plaat op te nemen genaamd ‘Night Rider’ waarvan ze, naar alle waarschijnlijkheid, wat nieuwe thrashers zullen spelen.

De voorverkoop start donderdag 11 februari 2021 om 12.00. Tickets zijn 17,50 EUR + 2,50 servicekosten en bestel je hier