Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Eerste nieuwe namen voor Das Oktober Metalfest

  Persbericht:

Liebe Freunden!

Afgelopen weekend was een geslaagd feest. Dit smaakt naar meer! De volgende Das Oktober Metalfest is op zaterdag 1 oktober 2022. Dus markeer die datum maar in je agenda want dit zijn de eerste namen die we kunnen aankondigen:

Tankard
Skullpullen de lucht in want de ”Kings of Beer” komen naar Das Oktober Metalfest! Sinds het debuut “Zombie Attack” in 1986 is de kenmerkende mix van punk, thrash en speed metal van de band ongewijzigd gebleven, met slechts hier en daar een line-up wijziging. Het evenwicht tussen humor en technisch inzicht is gevonden want Tankard’s thrash heeft al meer dan drie decennia standgehouden. Saufen und headbangen!

Fleddy Melculy
Deze band begon ooit als een grap maar groeide uit tot een vijf-koppig metal monster genaamd: Fleddy Melculy. Deze Belgen scoorden begin 2016 nog een culthit met het nummer “T-shirt van Metallica”. De crossover van metal, hardcore en Vlaamse teksten is hoogst origineel, maar moet vooral niet te serieus genomen worden.

Evil Invaders
Haal je spandexbroek en air guitar maar weer uit de kast, want Evil Invaders komt Das Oktober Metalfest veroveren. Deze band behoort inmiddels tot de Europese top van de speed en thrash metal en live weet Evil Invaders altijd energieke shows neer te zetten. We gaan een potje headbangen en moshen alsof het weer 1984 is!

Gama Bomb
De thrash metal van Gama Bomb is gevormd door een streng dieet van horrorfilms, stripboeken en videogames. De band brak in 2005 door met hun EP ‘Survival Of The Fastest’ en heeft met hun laatste full length ‘Sea Savage’ wederom een dijk van een plaat afgeleverd. De Noord-Ierse razernij genaamd Gama Bomb is helemaal klaar om zijn thrash bommen op Eindhoven te lozen.

Goe Vur In Den Otto
Zet je schrap voor de waanzin van Johnny Jailbait en Pete Da Bomb aka Goe Vur In Den Otto. Dit beruchte duo komt ons een les geven in meebrullen en hell-raisen. GVIDO draait namelijk de ene metalklassieker na de andere en weet als geen enkel ander dj-duo hoe een metalfeestje hoort te klinken!

Van 22 t/m 29 maart zijn de reguliere tickets nog 39 euro, daarna worden ze 45 euro. Dus pak nu je tickets!

Das Oktober Metalfest

Zaterdag, 01-10-2022 
Klokgebouw, Eindhoven
 Kaarten koop je hier