Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Eerste namen Jera On Air bekend

Afgelopen week maakte ons hart een sprongetje – Jera on Air heeft de eerste dertig namen bekend gemaakt voor 29ste editie van het festival. Ben jij van plan het festival te bezoeken op 22-23-24 juni 2023? Wij voorzien je van de tips en geven je aanraders vanuit de Metal Experience Redactie!

Deze moet je zien: Lorna Shore

Internetsensatie Lorna Shore heeft zojuist het succesvolle album ‘Pain Remains’ uitgebracht (klik hier voor de review!). We hebben allemaal wel de video gezien van Will Ramos zijn keel, terwijl hij zijn guttorals, pig squeals en screams showt. Momenteel tourt de band door de Verenigde Staten en zijn de reacties lovend – ook live schijnt de band ontzettend goed te zijn. We zijn erg benieuwd hoe Ramos het doet op Jera On Air!

De klassieker: Parkway Drive

Metalcore reuzen Parkway Drive zijn dit jaar van de partij als headliner. Met het nieuwe album ‘Darker Still’ en een wereldtour achter de rug zijn de mannen klaar voor Jera. We zijn erg benieuwd naar de nieuwe songs zoals ‘Glitch’, maar uiteraard kijken we uit naar de klassiekers zoals ‘Carrion’ en ‘Wild Eyes’. Kippenvel gegarandeerd!

Heerlijke hardcore-punk: Fever 333

Vorig jaar waren ze al op Lowlands te spotten, maar nu is de hardcore punkband ook aanwezig op Jera. De band zal het festival in vuur en vlam zetten met een mix van punk, hiphop en thrash. Denk aan een combinatie tussen Rage Against The Machine, Public Enemy en Black Flag. Bereid je voor op een kickass feestje.

Check hier de eerste 30 namen: 

Parkway Drive – Rancid – The Ghost Inside – Meshuggah – Hollywood Undead – Fever 333 – Hatebreed – Motionless In White – The Amity Affliction – Any Given Day – Attila – Employed To Serve – H2o – Kublai Khan Tx – Landmvrks – Loathe – Lorna Shore – Malevolence – No Pressure – Polaris – Random Hand – Speed – Stray From The Path – Sunami – The Flatliners – The Menzingers – Zulu

Reguliere kaartverkoop gestart, early-birds inmiddels uitverkocht Al voor het aankondigen van de namen waren de Early-bird tickets al uitverkocht. De reguliere kaartverkoop is nu van start gegaan. Een combiticket kost 150 euro, een vrijdag en zaterdag ticket 99 euro en voor de eerste dag op donderdag betaal je 90 euro. De camping kost 30 euro en aan parkeren ben je 15 euro kwijt. Interesse? 

Jera On Air 2023

22 t/m 24 juni 2023

Ysselsteyn