Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Drie legendarische thrash metal bands naar Den Bosch

Persbericht:

Het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar je kunt je nu alweer verheugen op december! Kreator, Anthrax en Testament komen 15 december naar de Mainstage in Den Bosch. Deze drie thrash metal legendes gaan de boel eens goed overhoop gooien. Dus zet je schrap voor een avond vol kneiters en één grote moshpit!

  1. Tickets zijn 26 januari vanaf 11:00 verkrijgbaar

“It’s time to raise the flag of…” Kreator, de Duitse thrash pioniers! Al sinds 1985 trakteert ‘The Kreator’ ons op het bekende recept van snelheid, agressie en aanstekelijke refreinen. Frontman van het eerste uur Mille weet het publiek altijd in beweging te krijgen. Thrashen, moshen, headbangen, het mag allemaal! Zet je schrap voor een monsterset!

Met Anthrax op dit affiche wordt het zeker een gekkenhuis! Als onderdeel van de “Big Four” belooft de show van deze mannen onvergetelijk te worden. De combinatie van Speed en Thrash metal zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven staan en voor je het weet zit je gevangen in de mosh!

Bay Area thrash titaan Testament is ook van de partij. Zet je koers maar alvast op “Into The Pit” want bij de eerste riff van Testament weet iedereen waar die naartoe moet!