Cryptosis album release show op 2 oktober in Enschede

Vanwege regelgeving van de Nederlandse overheid kon de releaseshow die gepland stond voor 3 september alleen zittend en met beperkte capaciteit plaatsvinden. Cryptosis wil het publiek de beste ervaring geven, en dus hebben zij samen met Metropool besloten om de event een paar weken te verplaatsen, zo zorgen zij ervoor dat jij lekker kunt headbangen in de moshpit!

De band geeft aan dat zij aanvankelijk zo’n hekel had aan het idee om deze show naar een nieuwe datum te verplaatsen, maar dat zij hebben besloten om je een nog grotere podiumproductie te brengen met een waanzinnige visuele ervaring!

De fysieke release show van het geweldige nieuwe album ‘Bionic Swarm’, uitgebracht eind maart 2021 via Century Media Records vindt dus plaats op 2 oktober in Metropool, Enschede. Deze avond zal helemaal in het teken staan van deze release, waarbij Cryptosis het album integraal zullen spelen inclusief een mega stage productie met 30m2 LED walls. Als extra zal de band exclusief en éénmalig een selectie Distillator nummers spelen om die band voorgoed af te sluiten.

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Wanneer jij ook weer eens zin hebt om los te gaan zonder beperkingen koop dan hier jouw kaart. Meer informatie vindt je in het Facebook event of op de website van Metropool.

  •                       Zaterdag 2 oktober, 21:00
  •                            Metropool, Enschede