Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

At War + NervoChaos | Rockcafé Lazaru’s | Donderdag 8 augustus

Op donderdag 8 augustus hebben we weer een unieke package staan in Rockcafé Lazaru’s. De toer van de Braziliaanse death metal band NervoChaos en de Amerikaanse thrash metal band At War dendert door de Leidse poort en verzekert jullie van een geweldige avond extreme metal in het gezelligste Rockcafé van Leiden.

At War

At War sluit de avond af en wanneer je denkt tot rust te kunnen komen wordt je getrakteerd op een pot thrash metal die zijn weerga niet kent. Het is tijd voor de Amerikaanse thrash metal band At War. De band is ontstaan in 1983 en bracht in die jaren 80 een tweetal thrash juweeltjes uit. Met ‘Ordered to Kill’ en ‘Retaliatory Strike’ als product lukte het de band uit Virginia niet om de underground scene te ontstijgen en langzaam doofde het vuur in de band. In 2009 verscheen het geweldige album ‘Infidel’, maar ook hier bleef het gewenste resultaat achter op de kwaliteit. De band is echter wel opgevallen in Europa getuige het feit dat High Roller Records in januari dit jaar alle drie de albums opnieuw uitbracht op vinyl, cassette en CD. Dit wordt een avondje beuken in Leiden en zo krijgt At War de support die het verdient.

NervoChaos

Opener van de avond is de Braziliaanse death metal band NervoChaos en deze band timmert al sinds 1996 aan de weg en heeft al regelmatig shows geleverd op het Europese vasteland. De band, onder leiding van drummer Eduardo Lane, bracht inmiddels elf langspelers uit en het laatste album, ‘Chthonic Wrath’ verscheen vorig jaar en kreeg lovende recensies. Bereid je voor op een krachtige death metal set met groovende passages, brute vocalen en sterke breaks. Dat wordt flink pitten!