Metal Experience

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

4 nieuwe namen voor Dynamo Metalfest 2021.

Persbericht:

De laatste programmawijzigingen en aanvullingen voor Dynamo Metalfest.

Corona gooit nog een klein beetje roet in het eten want door het wegvallen van enkele Europese festivals heeft Testament laten weten deze zomer niet naar Europa te kunnen komen. Ze hebben wel meteen laten weten dat ze in 2022 op Dynamo Metalfest zullen spelen, dus dat kun je vast in je agenda zetten. De Zweedse death metal band Grave zal wegens persoonlijke omstandigheden niet komen én ook moeten de US thrashers Municipal Waste afzeggen.

Dan het goede nieuws! Want we hebben niemand minder dan thrash metal pioniers Death Angel bereid gevonden te komen voor een exclusieve Europese show. De band heeft een speciale band met Eindhoven die ze zelf omschrijven als hun ‘home away from home’. Daarom zien we Mark Osegueda en zijn mannen uit de Bay Area graag op Dynamo Metalfest. Al was het maar omdat ze dan twee keer kunnen zien als enkele leden ook meedoen met de Bay Area Interthrashional show. Exclusief voor DMF speelt Death Angel een speciale set!

Verder zijn Neerland’s death metal trots Aspyhx en death-thrashers Legion Of The Damned toegevoegd aan het programma en maakt ook de Duitse power metal band Orden Ogan zijn opwachting op DMF21.

Daarmee is de line-up voor DMF21 nu compleet!

Tickets
Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.

VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021.

Mocht je echt niet kunnen dan kun je via Ticketmaster een voucher of restitutie aanvragen voor een reeds gekocht 2020 ticket. Uiteraard kun je ook het bedrag voor je ticket doneren. Zijn we super blij mee en helpt ons de corona crisis door te komen.

Koop jouw ticket hier

Dynamo Metalfest

Zaterdag & zonda9 21 & 22 augustus

IJsbaan, Eindhoven