Strenght Approach Roma Hardcore State Of Mind

Destroy Your World Inc

Website:

Strenght Approach

De Italiaanse hardcore band Strenght Approach bestaat alweer zo’n 17 jaar en in 2012 bracht de band nog het volwaardige album ‘With Or Without You’ uit. De Italianen zijn een graag gezien gast op de diversen podia in Europa, zo toerde de band al met acts als Cro-Mags, H2O, Madball en Sick Of It All om er enkele te noemen. Niet lang na de release van het ‘With Or Without You’ album was de band alweer in de studio te vinden met producer Brian Daniels (Madball) om enkele nieuwe songs op te nemen voor de ‘Roma Hardcore State Of Mind’ EP.

Op de nieuwe EP van de band vinden we vier nummers die in het straatje liggen van bands als Sick Of It All en Madball. Wat we voorgeschoteld krijgen is dan ook agressieve, felle hardcore voorzien van vette riffs, furieuze zangpartijen en ook worden de nodige hardcore koortjes niet geschuwd. Tijdens “It’s Our Time” is het niemand minder dan Craig Setari van Sick Of It All die enkele gastvocalen voor zijn rekening neemt. Het album wordt vervolgens afgesloten met het zeer felle “Hood Crew (Growing Concern”, waarmee de heren uit Italië nog eenmaal demonstreren waar de band voor staat.

Dat deze EP nog geen 10 minuten klokt zal niemand verbazen, de felle uptempo songs hoeven nu eenmaal niet langer te duren. ‘Roma Hardcore State Of Mind’ is dan ook gewoon een prima product van de Italianen die net zo goed uit New York hadden kunnen komen.
Tracklist
01. The Guilt
02. Carry On The Torch
03. It’s Our Time
04. Hood Crew (Growing Concern)

Line-up:
Alex - Vocals
Roberto - Guitars
Emiliano C. - Bass
Mirko - Guitars
Emiliano – Drums

Koop nu Strenght Approach bij LARGE