Deus Mortem Darknessence


Witching Hour Productions

Website :

Deus Mortem

Deus Mortem is het nieuwe project van de heren Inferno (Behemoth) en Necrosodom (Azarath). De band bestaat sinds 2008 en voorafgaan aan het nieuwe album dat binnenkort zal verschijnen heeft Witching Hour Productions deze 2 track EP ‘Darknessence’ uitgebracht.

Het eerste nummer, getiteld “Receiving The Impurity Of Jeh” is een uptempo song voorzien van felle riffs, black metal screams en krachtig, snel en hard drumwerk. De song is verder voorzien van de nodige melodieuze passages, degelijke solo’s en cleane zangpartijen. Het volgende “The Knell” is een cover van het Japanse Sigh en is voorzien van snelle riffs en furieus gitaarwerk, waarbij de tempo’s variëren van ultra snel tot behoorlijk langzaam. Wat betreft de productie, deze is voor blackmetal begrippen prima te noemen.

Al met al heeft de band met ‘Darknessence’ een prima visite kaartje afgeleverd. Fans bands als Marduk, Satyricon, Dissection en Immortal weten genoeg en halen deze release zo snel mogelijk in huis want deze EP is slechts gelimiteerd beschikbaar.

Tracklist:
01. Receiving The Impurity Of Jeh
02. The Knell

Line-up:
Inferno - Drums, Guitars
Necrosodom - Vocals, Guitars